Vrienden

Vrienden van de Bachcatates

Daar heb je vrienden voor…

Sinds 2005 organiseert de Stichting Bach Cantate ’s-Hertogenbosch ieder jaar een serie van zes cantate uitvoeringen en vanaf 2012 in samenwerking met de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch en het Internationaal Vocalisten Concours.
En met succes. Ieder jaar verwelkomen we ongeveer 1500 bezoekers bij de uitvoeringen door het Bach Collegium ’s-Hertogenbosch o.l.v. Jeroen Felix. Uitvoeringen in de traditie van Bach op hoog en professioneel niveau. Met bezoekers uit de Hertogstad, maar ook van ver daar buiten. Een muzikaal intermezzo in het weekend, of een moment van bezinning. Een zeer gewaardeerd initiatief en een verrijking van het cultureel aanbod in deze stad.

Het organiseren van de Bach Cantates op dit niveau kost veel geld, heel veel geld. Daarom vragen wij u Vriend te worden van de Stichting Bach Cantates ’s-Hertogenbosch. Vanaf € 25,- per jaar ondersteunt u het initiatief.

We bieden u de mogelijkheid om bronzen, zilveren of gouden vriend te worden. Bij iedere vorm ontvangt u de daarbij behorende faciliteiten. Dit kunt u doen door ons aanmeldingsformulier hieronderin te vullen.

Gouden Vriend
 Gift € 150, – per jaar
• 2 Gereserveerde plaatsen (vrije entree) per cantate
• Toezending nieuwsbrief
• Uitnodiging Vriendenbijeenkomst
Zilveren Vriend
 Gift € 75, – per jaar
• 1 Gereserveerde plaats (vrije entree) per cantate
• 1 Extra plaats te reserveren ( (Entree van € 10, – voor deze bezoeker te betalen)
• Toezending nieuwsbrief
• Uitnodiging Vriendenbijeenkomst
Bronzen Vriend
Gift € 25, – per jaar
• 2 Gereserveerde plaatsen per cantate
(Entree van € 10, – p.p. te betalen)
• Toezending nieuwsbrief
• Uitnodiging Vriendenbijeenkomst
De stichting Bach Cantates ‘s-Hertogenbosch heeft een culturele ANBI status hetgeen betekent dat u uw vriendenbijdrage als een culturele gift kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. De fiscus verhoogt voorlopig ieder jaar deze bijdrage bovendien met 25%. U moet dan wel een overeenkomst sluiten met onze stichting voor minimaal 5 jaar.
Stel, u bent een regelmatige bezoeker van onze concerten. U betaalt dan op jaarbasis, als u samen komt €120,– entreegeld. Komt U alleen dan is dat €60,- . Als u vriend wordt van onze stichting is de vriendenbijdrage voor een gouden vriend € 150,–. Daarvoor krijgt u gratis entree voor 2 personen en een gereserveerde plaats voor twee personen voor elk concert. Als u zilveren vriend wordt voor € 75,– dan is de entree gratis en krijgt u de gereserveerde plaats voor één persoon voor elk concert.De overeenkomst kunt u hier downloaden..

Meld u aan als vriend