Home

 De Stichting

Programma

Uitvoerenden

Vriend van onze stichting

Aanmelden als vriend

Nieuwsbrief aanvragen

Nieuwsbrief

J.S. Bach

Internationaal
Vocalisten Concours

Info over onze stichting

Privacyverklaring

Contact


Daar heb je vrienden voor…

Ruim 300 jaar geleden componeerde, de toen 22 jarige Johann Sebastian Bach, zijn eerste cantate, er zouden er nog ruim 200 volgen. Wekelijks werd er een uitgevoerd in Weimar, later in Leipzig, waar Bach cantor was van de Thomaskirche. Een muzikale traditie was geboren.

Sinds 2005 organiseert de Stichting Bach Cantate ’s-Hertogenbosch ieder jaar een serie van zes cantate uitvoeringen en vanaf 2012 in samenwerking met de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch en het Internationaal Vocalisten Concours.
En met succes. Ieder jaar verwelkomen we ongeveer 1500 bezoekers bij de uitvoeringen door het Bach Collegium
’s-Hertogenbosch o.l.v. Jeroen Felix. Uitvoeringen in de traditie van Bach op hoog en professioneel niveau. Met bezoekers
uit de Hertogstad, maar ook van ver daar buiten. Een muzikaal intermezzo in het weekend, of een moment van bezinning. Een zeer gewaardeerd initiatief en een verrijking van het cultureel aanbod in deze stad.

Het organiseren van de Bach Cantates op dit niveau kost veel geld, heel veel geld. Daarom vragen wij u Vriend te worden van de Stichting Bach Cantates ’s-Hertogenbosch. Vanaf € 25,- per jaar ondersteunt u het initiatief.

We bieden u de mogelijkheid om bronzen, zilveren of gouden vriend te worden. Bij iedere vorm ontvangt u de daarbij behorende faciliteiten. Dit kunt u doen door ons aanmeldingsformulier in te vullen.

Geniet u ook keer op keer van de Bach Cantate uitvoering in de schitterende ambiance van de Grote Kerk? Meld u dan
aan als vriend van de Stichting Bach Cantates! En help op deze manier mee om de Bach Cantates in ’s-Hertogenbosch als muzikale traditie voort te zetten.

Daar heb je vrienden voor!

Hartelijk dank.
Bestuur Stichting Bach Cantates ’s-Hertogenbosch,